Web Analytics Made Easy - Statcounter

جنیدی گفت: یکی از مسئولان، بدون برگزاری دوره آموزشی نظامی، از رزمندگان آزمون گرفته بود و همین کار، موجب عصبانیت شهید دستواره شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از کوله بار: علی جنیدی، همرزم شهید محمد رضا دستواره در گفتگو با خبرنگار کوله بار با اشاره به روحیات این شهید گفت: سال 63، قبل از عملیات بدر، من و شهید سعید معتدی، سعید مقیدی و شهید دستواره در اتاق نشسته بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از رزمنده های عقیدتی سیاسی پیش محمد رضا آمد و گفت: «ما از رزمنده های مستقرشده در سد دز امتحان گرفتیم که نمره هایش را آورده ام.» گویا او بی آنکه به رزمنده ها جزوه ای بدهد، از آنها امتحان گرفته و اکثر نمره هایشان پایین شده بود.

شهید دستواره با لحنی جدی به او گفت: «چه کسی به شما گفته امتحان بگیرید!؟ فردا من با این نیروها به عملیات می روم، اگر آنها بدانند که نمره شان چند شده، با چه روحیه ای خواهند جنگید. حق اینکه بدون اجازه ما یک امتحان هم برگزار کنیم، ندارید. اول کلاس آموزشی بگذارید و بعد امتحان بگیرید.» وی اضافه کرد: شهید دستواره که واقعا از این کار آن مسئول ناراحت و عصبانی شده بود، گفت: «اگر رزمنده ای به فرض مثال بفهمد که نمره اش 7 شده، با خودم می گوید، اگر شهید شدم، آیا با این وضع امتحانم، شهادتم قبول می شود یا خیر...» جنیدی خاطر نشان کرد: بعد از اینکه آن مسئول رفت، ما از برخورد محمد رضا ناراحت شدیم اما او گفت: «خیلی هم این برخورد درست بود. این بچه ها با ایمان و اعتقاد خاص و با توجه به فرمان امام می جنگند؛ ما به چه حسابی این نیروها را فراری می دهیم. آیا این کار درست است؟» همرزم شهید دستواره گفت: موقع اعزام نیروها از تهران به جبهه، به رزمنده ها گفته بودند که شما به دوکوهه و لشکر 27 می روید اما وقتی به آنجا رسیده بودند، از آنها خواستند که به تیپ 20رمضان بروند اما آن نیروها راضی نبودند. شهید دستواره وقتی از موضوع باخبر شد، به صورت تلفنی با مسئولان اعزام نیروی تهران تماس گرفت و گفت: «شما نباید به نیروها قول بدهید و بعد زیر آن بزنید. این کارتان اشتباه است.» او با عصبانیت با آنها صحبت کرد و از آنها خواست که چنین رفتاری را تکرار نکنند. محمد رضا نسبت به این مسائل خیلی حساس بود. سرانجام شهید افراسیابی طی سخنرانی برای آن نیروها، آنها را به لشکر 27 معرفی کرد. وی با اشاره به نقش شهید دستواره در تصمیم گیری های حساس در دفاع مقدس، اظهار داشت: سال 63 بعد از عملیات بدر، قرار بود عملیاتی تحت امر قرارگاه کمیل به فرماندهی صیاد شیرازی( که معاونشان هم حسین اعلایی بود) انجام شود. ظاهرا بیشتر فرماندهان با آن عملیات مخالفت کرده بودند. در جلسه نهایی تصمیم گیری، شهید دستواره با بیان دلایل منطقی اش، گفت که مخالف انجام آن است. او یکی از افرادی بود که تاثیر زیادی در تصمیم گیری نهایی جمع داشت. جنیدی ابراز داشت: محمد رضا همیشه انجام هر عملیاتی را از زوایای مختلف می سنجید. در سخنرانی هایش همیشه تاکید می کرد که نیروها با دیدن آموز ش های بیشتر، توان نظای خودشان را بالاتر ببرند تا بتوانیم زودتر بر دشمن غلبه کنیم. او اصل موفقیت و تسلسلی جنگیدن را یکی از رمزهای پیروزی می دانست. این همرزم شهید دستواره در پایان اظهار داشت: در عملیات کربلای 5، سوار جیپ شدیم و برای سرکشی به بعضی از خاکریزها رفتیم. نیروهای عراقی خیلی جلو آمده بودند. شهید دستواره به من و سید مجتبی آقا میری گفت که برویم تانک بیاوریم. ما هنگامی که تانک ها را آوردیم؛ شهید دستواره را ندیدیم. شنیدیم چند نفر از رزمنده ها در آن نزدیکی شهید شده بودند. بعد خبر دار شدیم که آنها را به سردخانه برده اند. خدا، خدا می کردیم که شهید دستواره در میان آنها نباشد، اما ... شهید دستواره به آرزوی دیرینه خود رسیده و با همان لبخند همیشگی اش، به خواب ابدی رفته بود.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۸۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده اصفهانی

مسئول روابط عمومی سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) اصفهان از تشییع پیکر مطهر ۴ شهید تازه تفحص شده همزمان با سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق(ع) در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، روح‌اله حکیمی‌فرد در جلسه تشییع و خاکسپاری پیکر شهدای تازه تفحص شده اصفهانی، با گرامیداشت هفته معلم و بسیج سازندگی، درخصوص جزئیات مراسم تشییع و تدفین این شهدا اظهار داشت: همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) رئیس مذهب جعفری، 4 شهید در شهر اصفهان تشییع خواهد شد.

وی تصریح کرد: در این راستا پیکر پاک 3 شهید دفاع مقدس، شهید عباس رمضانی، شهید مجتبی نادر طهرانی و شهید جواد مراثی که به تازگی تفحص شده اند و همچنین پیکر یک شهید گمنام در شهر اصفهان تشییع خواهند شد.

مسئول روابط عمومی سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) اصفهان افزود: مراسم تشییع این شهیدان والامقام روز شنبه 15 اردیبهشت ماه ساعت 9:00 صبح از فلکه فیض به سمت گلستان شهدای اصفهان برگزار می‌شود.

تعزیرات همدان میزبان پیکر مطهر شهید رنجنوش شد+تصویرتشییع پیکر شهید «محمدمهدی فانی» بعد از 40 سال در بشرویهپیکر شهید دفاع مقدس بوشهری پس از 40 سال شناسایی شد

وی با بیان اینکه هویت پیکرهای مطهر این شهدا که از شهدای هشت سال دفاع مقدس بوده‌اند، از طریق پلاک هویت و DNA احراز شده، گفت: این شهدا متعلق به شهر اصفهان هستند که پس از سال ها چشم انتظاری خانواده هایشان به آغوش خاک دیار خود بازگشتند.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • جزئیات تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده اصفهانی
  • پیکر مطهر شهید دفاع مقدس پس از ۴۲ سال شناسایی شد
  • فیلم| بازگشت پیکر شهید دفاع مقدس پس از ۳۷ سال انتظار به آغوش خانواده
  • شناسایی پیکر مطهر شهید دفاع مقدس پس از ۴۲ سال
  • تفحص پیکر هشت شهید دفاع مقدس
  • تشییع و خاکسپاری پیکر ۲۰ شهید دفاع مقدس در ۹ استان‌
  • تفحص پیکر هشت شهید دفاع مقدس در عراق
  • ورود پیکر ۲ شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس به اهواز
  • عکس/ استقبال از پیکر شهید دفاع مقدس در شیراز
  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس